Wil je meer weten over mij?

Wie ben ik en hoe ben ik tot hier gekomen.

Mijn nieuwe ik

Een ‘reis’ die begon met de acupunctuuropleiding bij HwaTo in Koog a/d Zaan. De ‘reis’ voortgezet en nieuwe plekken ontdekt en bezocht. Plekken die mijn interesse hebben en in de lijn liggen van de Chinese Geneeskunde. Zo heb ik de jaaropleiding ‘Voedingsleer’  gevolgd bij Qing-Bai die gebaseerd is op Westerse en Chinese inzichten. Momenteel ben ik met het laatste jaar Westerse kruiden volgens TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) bij Total Health bezig. Studies die steeds meer verdieping geven zowel wat kennis betreft maar ook steeds meer inzicht in ons als mens. Hoe leven we ons leven, wat kunnen daar de consequenties van zijn en hoe kunnen we onze levensvreugde en levenskwaliteit verhogen en verbeteren.

Al deze jaren heb ik altijd de volledige steun van mijn man en mijn inmiddels 4 volwassen kinderen gehad. Zonder hun enorme vertrouwen in mijn kunnen, had ik dit niet allemaal bereikt.

Ik heb niet alleen boekenkennis opgedaan maar ook op persoonlijk vlak een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Meer bewust gaan leven, meer persoonlijke groei, steeds meer mezelf zijn, de persoon die ik werkelijk ben en mag zijn.

Ik  hou van het individuele contact en zoek de verbinding met de ander, met JOU. Jou verhaal horen want je mag er ZIJN. Samen kunnen we dan op zoek gaan naar wat ik voor jou kan betekenen.

Volg mij op Social Media

l

Acupunctuur

Acupunctuur is één van de pijlers van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) en de meest bekende. 

Door het plaatsen van hele dunne naalden op zogenaamde acupunctuurpunten van het lichaam, kan de balans op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau worden hersteld. 

Opleiding gevolgd bij HwaTo.

l

Westerse en Chinese voedingsleer

In de Westerse voedingsleer wordt  de nadruk gelegd op koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen.

In de Chinese voedingsleer ligt de nadruk op indeling volgens de vijf elementen en de thermische werking van de voedingsmiddelen.

Opleiding gedaan bij Qing-Bai

l

Westerse kruiden bekeken vanuit de TCG en de signatuurleer

Onze onkruiden bevatten een schat aan genezende eigenschappen, in te zetten voor onze gezondheid op zowel fysiek, emotioneel en psychisch gebied.

De kruiden worden ingezet als formule met daarin meerdere kruiden.

Opleiding via Total Health.

Hoe klanten mij ervaren

Geertje is een zeer goed accupuncturist die tevens breed opgeleid is in de kruidenleer. Ik ga graag naar haar toe voor een behandeling en kan haar iedereen aanbevelen!

Grietje

Functie

Wil je samen met mij kijken naar jou klacht en tot een oplossing komen?

Ik help je graag met die oplossing