Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden
Verwijzing
Voor een acupunctuurbehandeling of een voedingsadvies is geen verwijzing van de huisarts nodig. Acupunctuur is echter geen vervanging voor een reguliere behandeling.
Bij medische klachten is het dan ook belangrijk altijd je arts te informeren.

Zorgverzekering
Acupunctuur valt onder alternatieve of complementaire zorg. Dit wordt meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Op je eigen polis kunt je zien hoeveel je vergoed krijgt. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. Je kunt hierover ook contact opnemen met je verzekeraar als het niet duidelijk is. De nota die je van mij krijgt (via mail of uitgeprint), lever je zelf in bij je zorgverzekeraar.

Afspraak maken
Een afspraak kan gemaakt worden via:
• Telefonisch: 06 8283 8190
• Mail: info@geertjetameling.nl
• Whatsapp: 06 8283 8190
Kennismaking afspraak: twijfel je of acupunctuur voor jou klacht ingezet kan worden of wil je nader kennismaken met mij, dan kan hiervoor een afspraak gemaakt worden voor een gratis gesprek van 30 minuten.

Behandeling
De behandeling(en) vinden plaats in mijn aangebouwde praktijk aan huis.
Het behandeltraject wordt zo duidelijk mogelijk vooraf besproken zodat je weet wat je kunt verwachten.
Ik doe geen behandelingen zonder jouw toestemming.
Ik zet mij met mijn behandelingen volledig in maar kan geen garanties geven voor vermindering of genezing van jouw klachten.

Betalingsvoorwaarden
• Afspraken moeten minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Zo niet, dan kan ik de niet nagekomen afspraak in rekening brengen. Hiervoor krijg je een factuur wegens niet nakomen van de afspraak. Deze factuur kun je uiteraard niet inleveren bij de zorgverzekeraar.
• De behandeling wordt meteen na afloop afgerekend, bij voorkeur via betaalverzoek of contante betaling.