Home » Blog » ASER methode » Tijd heelt alle wonden. Zegt men…

Tijd heelt alle wonden. Zegt men…

door | 3 aug, 2022 | ASER methode

Tijd

De tijd staat stil. Het uurwerk doet het niet meer goed. Wanneer ik het deurtje aan de achterkant open maak en de klepel beweeg, komt hij weer even tot leven. Maar de klok heeft reparatie nodig om het weer goed te doen.

Tijd heelt alle wonden. Zegt men…

Maar is dat werkelijk zo? 

Ja, wel als die wonden niet te diep zitten. Als het uurwerk van de klok niet al te beschadigd is. Dan is het wel weer te repareren. De littekens van de wond, de beschadigingen van het uurwerk zijn er nog wel. Zichtbaar of niet.

Maar soms is de wond te diep, het litteken te groot. Zichtbaar of niet, te ver weg gestopt, ergens… Het uurwerk is misschien te vastgeroest of de onderdelen niet meer verkrijgbaar.

Het “leven” is er uit, de spirit is er niet meer.

Zo kan het ook zijn met jou, met mij, met mensen om ons heen. Met een toevallige voorbijganger. De wonden zijn er, maar niet zichtbaar. Alles lijkt normaal.

Maar de klok… hij tikt niet meer, de spirit is er uit. 

Vaak kan er iets aan gedaan worden, maar soms niet!

En als er iets aan gedaan moet worden, moeten we eerst op zoek naar de oorzaak en daarna op zoek naar de oplossing. 

De oplossing kan moeilijk zijn en heeft misschien een lange adem nodig, en tijd. Maar het is altijd de moeite van het proberen waard!

Geertje Tameling

Graag zet ik me voor jou in door het toepassen van acupunctuur, voeding en leefstijl adviezen en de inzet van westerse kruidenformules

Wat is vijf elementen voeding

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin