Home » Blog » Acupunctuur » Met je angst en paniek aan de slag gaan. Een cliënt verhaal.

Met je angst en paniek aan de slag gaan. Een cliënt verhaal.

door | 2 sep, 2022 | Acupunctuur

Ze zit gespannen tegenover mij. Het is haar eerste afspraak. Ze is samen met haar man gekomen. Want alleen naar mij toe rijden, durft ze niet. Hij is haar steun en toeverlaat.
Ze heeft last van angst en paniekaanvallen en daardoor ook last van depressieve gevoelens. Alleen naar de winkel durft ze niet. Of gewoon even naar buiten voor een wandeling is al teveel.
Bij de intake neem ik alle tijd voor haar. Luister, zodat ze haar verhaal kwijt kan. Af en toe vraagt ze bevestiging aan haar man of vult hij haar aan als ze het zelf even niet weet.
Ze wil van die angst en paniekaanvallen af. Het hindert haar, ze kan nergens meer van
genieten, haar familie, van alles wat ze heeft, van het leven,. En dat is wat ze weer zo graag wil: genieten. Want zelfs een korte vakantie met de caravan geeft al veel spanning.
De basis van haar angst is gelegd in haar zeer vroege jeugd. Pas nu ze ouder is, komt het naar boven.
Na de intake ga ik haar behandelen. Al tijdens de behandeling, voelt ze zich rustiger worden, meer ontspannen.
Gaandeweg de behandelingen zie ik haar groeien en krachtiger worden. Ze durft steeds meer. Ook alleen. Ze geniet weer veel meer van het leven. Wordt ook lichamelijk steeds sterker. Ze gaat samen met haar man zelfs weer wat vaker op stap met de caravan en geniet daarvan, ziet er niet meer zo tegenop.
En na elke behandeling zegt ze tegen mij: “ik ben weer helemaal ZEN”.
Herken jij dit ook? Heb je er last van in je dagelijkse leven? Zoveel, dat je niet meer de dingen kunt en wilt doen waar je eigenlijk van houd?
MAAK DAN NU EEN AFSPRAAK!
Kan een afbeelding zijn van bloem en natuur
Statistieken en advertenties bekijken
Bericht promoten
17
2 opmerkingen
4 keer gedeeld
Leuk

Opmerking plaatsen
Delen

Geertje Tameling

Graag zet ik me voor jou in door het toepassen van acupunctuur, voeding en leefstijl adviezen en de inzet van westerse kruidenformules

Wat is vijf elementen voeding

Gerelateerde artikelen

Spiegel

Spiegel

Mag je er zijn, kun je jezelf accepteren zoals je bent. Je buitenkant maar zeker ook je binnenkant. Mag je jezelf zien en van jezelf houden. Gezien worden door de ander.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin